Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

Κέρκυρα 3 & 4 ημέρες

Κέρκυρα 3 & 4 ημέρες

από 189€ ανά άτομο

Κέρκυρα

3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 • Συνοδό του γραφείου µας
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Πρωινό.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
 • Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σημείωση : 3ημερο πρόγραμμα

 • 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ –  ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – Μονή ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ 
 • 2η μέρα :  ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ- ξενάγηση πόλης 
 • 3η μέρα :  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Προορισμός
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  21/6,22/6
1

1η μέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (400 χλμ.)

Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωι για Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη της Κέρκυρας και τα παραδοσιακά καντούνια της. Χρόνος ελεύθερος, Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ επίσκεψη στη πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.
2

2η μέρα: Μονή ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΚΑΝΟΝΙ - ΜΟΝ ΡΕΠΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μ. Βλαχέρνας από όπου παίρνουμε το καραβάκι για το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Επιστρέφοντας ανεβαίνουμε στο Κανόνι από όπου έχουμε μια πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας Χαλκιοπούλου και το Πέραμα. Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην πόλη για βόλτα. Διανυκτέρευση Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωι για Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη της Κέρκυρας και τα παραδοσιακά καντούνια της. Χρόνος ελεύθερος, Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ επίσκεψη στη πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.
3

3η μέρα: ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι. Ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου του βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ(Σίσσυ), αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Εκεί θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς κήπους με την καταπληκτική θέα. Το Αχίλλειο είναι υπό ανακαίνιση και μπορούμε να επισκεφτούμε μόνο τους κήπους του. Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε την πόλη της Κέρκυρας. Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων την Σπιανάδα. Θα επισκεφτούμε το παλιό φρούριο το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (Σινοιαπωνικό μουσείο), το περίφημο «Λιστών» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης Αγ. Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα αναχωρούμε για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά τη διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο, με γραφικούς όρμους, αποτόμους βράχους και έξι καταγάλανους κολπίσκους. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4

4η μέρα: ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΜΟΡΑΪΤΙΚΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε για να απολαύσουμε ένα καφέ στις χιλιοτραγουδισμένες Μπενίτσες, και συνεχίζοντας να κάνουμε μια βόλτα στα πλούσια μαγαζιά στα Μοραΐτικα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Κατευθυνόμαστε στα όμορφα Γιάννενα για να πιούμε τον καφέ μας και στη συνέχεια με διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Τοποθεσία

Κέρκυρα