Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

Ορεινή Κορινθία 4 ημέρες

Ορεινή Κορινθία 4 ημέρες

229€ ανά άτομο

Ορεινή Κορινθία

4 ΗΜΕΡΕΣ

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδό του γραφείου µας
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Πρωινό.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
 • Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
 • Προορισμός
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  21/6
1

1ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ (500 χλμ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο Λουτράκι. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Στη συνέχεια φτάνουμε στην Κόρινθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα γνωριμίας στον πλούσιο από μαγαζιά και καφετερίες πεζόδρομο της πόλης θα καλύψει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.
2

2ημέρα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ – ΦΕΝΕΟ – ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ (180χλμ.)

Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την ορεινή Κορινθία, η οποία θα μας εντυπωσιάσει. Ανεβαίνοντας το βουνό Ζήρεια και διασχίζοντας τα γραφικά χωριουδάκια φθάνουμε στα Τρίκαλα(τρεις συνοικίες)και συνεχίζοντας την πανέμορφη καταπράσινη διαδρομή μας φθάνουμε στο Φενεό και στη λίμνη της Δόξας. Τοπίο καταπληκτικό, ή αλλιώς « Κορινθιακή Ελβετία». Το ποντικονήσι της Δόξας με τον Άγιο Φανούριο και λίγο πιο πάνω ο Άγιος Γεώργιος του Φονιά συνθέτουν εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Συνεχίζοντας προς Στυμφαλία, την αρχόντισσα της περιοχής, θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Στυμφαλίας. Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας έχει σκοπό να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης, καθώς και την αρμονική συνύπαρξή τους στη λεκάνη της Στυμφαλίας. Θα γευματίσουμε τις παραδοσιακές τοπικές νοστιμιές στην Καστανιά. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα πιούμε τον καφέ μας στο χωριό Κάλιανοι, που αποτελεί πραγματικό στολίδι της φύσης. Η ανθρώπινη παρουσία σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
3

3η μέρα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΛΕΒΙΔΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΔΗΛΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ (190χλμ.)

Πρωινό και αναχωρούμε για το Λεβίδι, κωμόπολη της Αρκαδίας, χτισμένη στις ανατολικές πλευρές του Μαίναλου σε υψομ. 850μ., και από εκεί στην Παναγιά Κανδήλα. Σφηνωμένη μέσα στη σπηλιά ενός αγέρωχου βράχου, εντυπωσιακή, χτίστηκε όχι εκεί που σκόπευαν οι άνθρωποι, αλλά εκεί που υπέδειξε το Άγιο φως. Έχει μείνει στην ιστορία γνωστή για την προσφορά και την συμμετοχή στην Ελληνική Επανάσταση, λόγω του οχυρού της θέσης της και της αγωνιστικότητας των μοναχών της. (το 1937 έγινε γυναικεία μονή). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αρχαία Νεμέα που ήταν ιερό μέρος όπου διεξάγονταν αθλητικοί αγώνες προς τιμήν του Δία. Στη μυθολογία η Νεμέα ήταν γνωστή ως η κατοικία του Λιονταριού της Νεμέας, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής. Άφιξη και περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
4

4η μέρα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (500 χλμ.)

Πρωινό. Σήμερα η μέρα μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψη μας στο βράχο της Ακροκορίνθου σε ύψος 575μ. Στο εσωτερικό του υπάρχουν απομεινάρια ναών από όλες σχεδόν τις χρονικές περιόδους. Η θέα προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα εκπληκτική. Η νέα πόλη της Κορίνθου, το Λουτράκι, η θάλασσα του Κορινθιακού, αλλά και του Σαρωνικού, οι πεδιάδες της Κορινθίας, και άλλα ανάλογα με την καθαρότητα της ατμοσφαίρας. Kαι η επιστροφή μας αρχίζει. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τοποθεσία

Ορεινή Κορινθία