Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

Ζάκυνθος 4 ημέρες

Ζάκυνθος 4 ημέρες

309€ ανά άτομο

Ζάκυνθος

4 ΗΜΕΡΕΣ

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 • Συνοδό του γραφείου µας
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Πρωινό.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
 • Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
 • Προορισμός
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  21/6
1

1η µέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (570 χλµ. )

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και περνώντας την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2

2η µέρα : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ – Λόφος ΣΤΡΑΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για µια βόλτα στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο Δ. Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μποχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. Συνεχίζουμε για την περιήγηση της πόλη. Προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης που δεσπόζει και το άγαλµα του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωµού και ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του 1561µ.Χ.). Θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο όπου βρίσκονται οι τάφοι των γνωστών Ελλήνων ποιητών, Διονυσίου Σολωμού και Ανδρέα Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο, γεύµα εξ’ ιδίων, και αν το θέλουµε θα επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή που γεννούν οι θαλάσσιες χελώνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα στη χώρα της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.
3

3η µέρα : ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ- ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ – ΒΟΛΙΜΕΣ - ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ - ΑΛΥΚΕΣ

Πρωινό. Αναχώρηση για την Αγία Μαρίνα όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Χέλμη και τον Παρθενώνα της Ζακύνθου, τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χωριό Μαχαιράδο, όπου θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί και στην Αναφωνήτρια το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα φθάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Γεύμα εξ‘ ιδίων. Συνεχίζουμε για τις Αλυκές όπου μπορείτε να αγοράσετε τα πατροπαράδοτα γλύκα της Ζακύνθου. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ, βόλτα στη χώρα της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.
4

4η µέρα : ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας, δια µέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου, Ιτέας, Λαμίας ή µέσω Εγνατίας οδού. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Τοποθεσία

Ζάκυνθος