Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

159€ ανά άτομο

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Εξερευνήστε τη γοητευτική Φιλιππούπολη, μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, όπου η ιστορία συναντά τη σύγχρονη ζωή. Περιηγηθείτε στην Παλιά Πόλη με τα παραδοσιακά σπίτια και τα στενά δρομάκια, επισκεφθείτε το Αρχαίο Θέατρο και θαυμάστε τα ρωμαϊκά ερείπια. Απολαύστε την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα και τις ζωντανές εκδηλώσεις που δίνουν ζωή στις πλατείες και τις γειτονιές. Η Φιλιππούπολη είναι ένας προορισμός που θα σας μαγέψει με την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τη ζεστή φιλοξενία της.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Οι μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Πρωινό.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  22/6
1

1η ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (400χλμ.)

Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί. Με κατεύθυνση τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση και στάση στο Duty Free. Συνεχίζοντας και περνώντας έξω από το Σαντανσκι και το Μπλακόεβγκραντ φτάνουμε στο μοναστήρι της Ρίλα, το σημαντικότερο μοναστήρι της Βουλγαρίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης, παλιές εικόνες καθώς και κοινόχρηστους χώρους των μοναχών. Στη συνέχεια θα επιστεφτούμε το γνωστό φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβετς, που βρίσκεται στην καρδιά του ψηλότερου βουνού της χώρας το βουνό Ρίλλα. Άφιξη στη Φιλιππούπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2

2η ΗΜΕΡΑ : ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την Φιλιππούπολη. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία, στο εμπόριο και στις επιστήμες. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου και το σπίτι του Λαμαρτίνου. Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά της παλαιάς πόλης θα δούμε το Ρωμαϊκό Θέατρο με την πανοραμική θεά προς την πόλη, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρέτ τζαμί. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Διανυκτέρευση. 
3

3η ΗΜΕΡΑ : ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σόφια ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τη Βουλή, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγ. Κυριακής, τα Ρωμαϊκά μνημεία και το Ναό του Νέφσκι. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Τοποθεσία

Φιλιππούπολη