Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

Σχεδιάζουμε μαζί

Σχεδιάζουμε μαζί σας

Οργανώνουμε τα πακέτα της αρεσκείας σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ατομικά Ταξίδια

Καταπληκτικά ατομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο! Ταξίδια που θα φτιάξουμε μόνο για εσάς, με μεράκι και ενθουσιασμό και τα οποία ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, τις ανάγκες, τα θέλω και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου που επιθυμεί να επισκεφθεί και να γνωρίσει μαγευτικούς προορισμούς. Αυτά τα ταξίδια προορίζονται για ταξιδευτές και όχι για απλούς ταξιδιώτες.

Σχολικές εκδρομές

Η οργάνωση σχολικών ταξιδιών, διαμονής και δραστηριοτήτων για μια ολόκληρη τάξη μπορεί να είναι μια προκλητική εμπειρία. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε κατά παραγγελία, σχολικές εκδρομές για να καλύψουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Προτεραιότητα μας είναι να κάνουμε τη σχολική σας εκδρομή μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους μαθητές όσο και τους καθηγητές.

Ταξίδια Συλλόγων

Το γραφείο μας εδώ και χρόνια προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συλλόγους, σωματεία, εταιρείες ή ακόμη και σε παρέες, που θέλουν ένα πρόγραμμα στα δικά τους μέτρα. Από την εμπειρία μας σε ανάλογα ταξίδια, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι από τη σύνταξη της προσφοράς μας ως και την υλοποίηση της, θα είναι το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί. Οι προτάσεις μας είναι πάντα εφαρμοσμένες στα πλαίσια που εσείς θα μας υποδείξετε. Ζητήστε μας αυτό που θέλετε, ή αφήστε να σας κάνουμε εμείς τις προτάσεις μας.

Επαγγελματικά Ταξίδια

Σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιού σας. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μετακίνηση, έκδοση βίζας, ασφάλεια ταξιδιού και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ανάγκη, η οποία είναι χρήσιμη για την σωστή και άνετη διεκπεραίωση του ταξιδιού σας.

Γαμήλια Ταξίδια

Αν όλα στο γάμο σας πρέπει να είναι τέλεια, τότε το γαμήλιο ταξίδι πρέπει να είναι επίσης.
Βρείτε τον ιδανικό προορισμό για το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής σας.
Ξεκινήστε την κοινή σας πορεία φτιάχνοντας όμορφες αναμνήσεις μέσα από ένα ταξίδι όνειρο που θα θυμάστε για πάντα.

Αεροπορικά - Ακτοπλοϊκά

Απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην καλύτερη
δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής με άμεση επικοινωνία.
Ενδεικτικά:

Πρόσβαση σε ναύλους αεροπορικών εταιρειών.

Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων.

Ομαδικές κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση.

To γραφείο μας είναι ένα αδειοδοτημένο γραφείο από την ΙΑΤΑ, που δραστηριοποιείται στην έκδοση των αεροπορικών εισιτήριων, συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες και εκδίδουμε εισιτήρια για την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Η online σύνδεση μας με το αεροπορικό σύστημα, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε απαντήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το κόστος θέσεων σε πραγματικό χρόνο.

Επιλέξτε τον προορισμό σας και μετά τη διευθέτηση του οικονομικού, μπορούμε να σας στείλουμε το εισιτήριο στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας.

Για τα περισσότερα ταξίδια εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απαραίτητη η έκδοση VISA και άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων. Στο γραφείο μας έχετε την δυνατότητα έκδοσης VISA για να αποφύγετε κάθε ταλαιπωρία.

Η ομάδα μας είναι εδώ ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη πτήση για εσάς εύκολα και οικονομικά.

Τα λιμάνια, οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα της Μεσόγειου, εξυπηρετούν συνδυαστικά τη μεταφορά τόσο επιβατών, όσο και εμπορευμάτων με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.