Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

ΟΧΡΙΔΑ

ΟΧΡΙΔΑ

179€ ανά άτομο

ΟΧΡΙΔΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Οχρίδα μια πόλη που συνδυάζει μαγευτικά τοπία με πλούσια ιστορία. Κτισμένη στις όχθες της γραφικής λίμνης Οχρίδας, η πόλη προσφέρει μοναδικές αρχαιολογικές τοποθεσίες, όπως την αρχαία πόλη και τα βυζαντινά μοναστήρια. Περιηγηθείτε στα γραφικά δρομάκια, απολαύστε την τοπική κουζίνα και ζήστε την αυθεντική μακεδονική φιλοξενία. Η Οχρίδα είναι ο ιδανικός προορισμός για μια αξέχαστη απόδραση γεμάτη πολιτισμό και φυσική ομορφιά.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Οι μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο).
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  22/6
1

1η ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας και με στάσεις καθοδόν για καφέ, φτάνουμε στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας, η πάλαι ποτέ ένδοξη, Ελληνική πόλη, το γνωστό Μοναστήρι. (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την 􏰆χρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2

2η ΗΜΕΡΑ : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ (80 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων με αγίασμα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθόδιου και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα- τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση. 
3

3η ΗΜΕΡΑ : ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

Τοποθεσία

Οχρίδα