Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis, με έδρα την Κατερίνη, δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη
9:00 – 14:30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
9:00 – 14:30
18:00 – 21:00

Σάββατο
9:00 – 14:00

Κυριακή
Κλειστά

Social Media

Image Alt

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

199€ ανά άτομο

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Ανακαλύψτε την κρυμμένη ομορφιά της Νότιας Αλβανίας με μια μαγευτική εκδρομή που περιλαμβάνει τους Άγιους Σαράντα, τη Χειμάρρα, το Βουθρωτό, το Δερβιτσάνι, το Αργυρόκαστρο και τους Βουλιαράτες. Περιηγηθείτε στα ιστορικά ερείπια του Βουθρωτού, απολαύστε τις εκπληκτικές παραλίες της Χειμάρρας και ζήστε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Αργυροκάστρου. Η γοητεία των μικρών χωριών όπως το Δερβιτσάνι και οι Βουλιαράτες θα σας μαγέψουν με την αυθεντική τους ατμόσφαιρα και τη ζεστή φιλοξενία.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Οι μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Ημιδιατροφή.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Ημερομηνία Αναχώρησης
  22/6
1

1η ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΟΡΑ - ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ – ΤΕΠΕΛΕΝΙ - ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΆΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ( 390χλμ)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με ενδιάμεση στάση έξω από την πόλη των Γρεβενών (για καφέ) φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Έλεγχος ταυτοτήτων ή διαβατηρίων, ψώνια από το κατάστημα αφορολόγητων ειδών και μπαίνουμε στο έδαφος της Αλβανίας. Πρώτη μας στάση στους Βουλιαράτες όπου βρίσκεται το Στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων του 1940-41.Συνεχίζουμε για τα ελληνόφωνα χωριά της Δρόπολης και περνώντας από το κεφαλοχώρι της, την Δερβιτσάνη, κατευθυνόμαστε για το Αργυρόκαστρο, πόλη προπύργιο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Το ιστορικό κέντρο αποτελεί από το 2005 μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Συνεχίζουμε για την πόλη Τεπελένι όπου θα δούμε τον ανδριάντα του Αλή Πασά, το κάστρο του Τεπελένι και την Κλεισούρα. Καταλήγουμε στους Άγιους Σαράντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στην παραλιακή και στο παλιό λιμανάκι. Η πόλη είναι κτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Ογχησμό που άκμασε στους Ρωμαϊκούς χρόνους καθώς ήταν εμπορικός σταθμός μεταξύ Ηπείρου και Ιταλίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2

2η ΗΜΕΡΑ : ΧΕΙΜΑΡΡΑ – ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ (120χλμ)

Πρωινό και μέσα από μια διαδρομή με πανέμορφες γαλάζιες παραλίες θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στην παραλιακή πόλη Χειμάρρα, όπου θα δούμε το παλιό χωριό, το ναό των Αγίων Πάντων όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ορθόδοξη εκκλησία που έκτισε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Βόλτα και καφέ στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στους Άγιους Σαράντα και επίσκεψη προαιρετικά στο κάστρο του Λεκουρσή το οποίο κτίστηκε με εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή σε ψηλό λόφο με πανοραμική θέα στην πόλη των Αγίων Σαράντα και στην Κέρκυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
3

3η ΗΜΕΡΑ : ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ - ΒΟΥΡΘΩΤΟ - ΣΑΓΙΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450χλμ)

Πρωινό και διασχίζοντας την πεδιάδα του Βούρκου και τα ελληνόφωνα χωριά προς τα παράλια του Ιονίου απέναντι από την Κέρκυρα, καταλήγουμε στην αρχαία πόλη Βουρθωτό του 7ουμε 6ου αιώνα π.Χ. Αρχαία Ελληνική πόλη και αρχαιολογικός χώρος που βρισκόταν στην ελληνική περιοχή της Ηπείρου η οποία είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο σε πηλώδες λιμάνι, δίπλα στην διώρυγα Βιβάρι που συνδέει τη λίμνη του Βουρθωτού με το στενό της Κέρκυρας. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό Μαυρομάτι, έλεγχος διαβατηρίων και καταλήγουμε στη Σαγιάδα, ένα όμορφο ψαροχώρι για φαγητό. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

Τοποθεσία

Βόρεια Ήπειρος